EVROPA U EKSTAZI zbog objave Marije Šerifović: Pevačica stigla u Holandiju da podrži Hurricane

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 10:30

EVROPA U EKSTAZI zbog objave Marije Šerifović: Pevačica stigla u Holandiju da podrži Hurricane

Ludo se zabavljaju!

Naša jedina pobednica sa muzičkog takmičenja "Evrovizija" Marija Šerifović otišla je da pruži podršku grupi Hurricane, odnosno našim ovogodišnjim predstavnicama na pomenutom muzičkom takmičenju, i taj radosni trenutak je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Šerifovićeva je objavila stori iz Roterdama na kojem je veoma raspoložena, kao i Sanja, Ivana i Ksenija.

Vidno nasmejane, one su rešile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zabeleže ovaj trenutak, koji im verovatno mnogo znači, s obzirom na to da su u prisustvu naše jedine pobednice jednog ovako velikog muzičkog takmičenja.

Pohvale na račun srpskih predstavnica, otkako su izabrane za Evrosong 2021, stižu sa svih strana, a odmah ih je podržala i Marija.

Šerifovićeva, koja je na Evroviziji trijumfovala 2007. godine, prokomentarisala je snimak probe srpskih predstavnica na zvaničnom jutjub kanalu Evrovizije, gde im je poželela sreću.

- Srećno, devojke - napisala je Marija, što je izazvalo mnoštvo reakcija evrovizijskih fanova.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.