Bogićević: Huk sa tribina biće moja inspiracija u Kijevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogićević: Huk sa tribina biće moja inspiracija u Kijevu

Nadam se da će me huk publike sa tribina inspirisati da što bolje otpevam i na taj način uspešno predstavim Srbiju na Eurosongu, kazala je juče pevačica Tijana Bogićević u RTS-u, na zvaničnom ispraćaju naše delegacije na takmičenje za pesmu Evrovizije u Kijevu.

Srpska predstavnica na Eurosongu, Tijana Bogićević, nastupiće prva na drugoj polufinalnoj večeri ovog muzičkog takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Srpsku zastavu kao srećnu amajliju u Kijevu, Tijani je poklonila pevačica Sanja Vučić, koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine.

Nakon nje predstaviće se takmičari iz Austrije, Rusije, Makedonije, Malte, Rumunije, Holandije, Mađarske, Danske, Irske, San Marina, Hrvatske, Norveške, Švajcarske, Belorusije, Bugarske, Litvanije i Estonije.

Prvo polufinalno veče zakazano je za 9. maj, dok će drugo biti dva dana kasnije, a veliko filnale će biti 13. maja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.