Više od 100 miliona gledalo evropski Beograd

Izvor: 24sata, 26.Maj.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 100 miliona gledalo evropski Beograd

Šou je završen. Beograd je štafetnu palicu najvećeg evropskog muzičkog takmičenja predao Moskvi, koja će naredne godine prihvatiti učesnike i goste najprestižnijeg spektakla. Budući da je ovogodišnju Pesmu Evrovizije prenosilo skoro 50 zemalja i pratilo više od 100 miliona gledalaca, Beograd i Srbija bili su medijski centar sveta, odakle stižu samo pohvale.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Pohvale sa svih strana za oganizaciju Evrovizije

Izvor: Poslovna žena, 26.Maj.2008

Finale "Eurosonga" u Beogradu, koji je, po oceni inostranih novinara i gostiju, bio domaćin bez mane, u direktnom TV prenosu sinoć je videlo više od 100 miliona gledalaca u skoro 50 zemalja, među kojima je bio i TV auditorijum u SAD, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Indiji, Južnoj Africi.U ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.