Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za EP odbojkašica 23. januara u Istanbulu

Žreb za Evropsko prvenstvo odbojkašica 2019. godine održaće se 23. januara u Istanbulu, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Evropsko prvenstvo u konkurenciji odbojkašica odigraće se od 23. avgusta do 8. septembra u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj.

Srpske odbojkašice igraće u Grupi A u Ankari, utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Grupe B igraće se u Poljskoj, Grupe C u Budimpešti, a mečevi Grupe D u Bratislavi.

Na turniru će igrati 24 reprezentacije, a direktan plasman, osim domaćina Turske, Poljske, Mađarske i Slovačke, izborili su Srbija, Holandija, Azerbejdžan, Italija, Rusija, Belorusija, Nemačka i Bugarska.

Preostalih 12 selekcija biće poznato 9. januara, kada su na programu utakmice poslednjeg, šestog kola kvalifikacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETSKE ŠAMPIONKE NAPADAJU EVROPU: Evo kada će srpske odbojkašice saznati rivale na kontinentalnom prvenstvu

Izvor: Kurir, 07.Dec.2018

Žreb za Evropsko prvenstvo odbojkašica 2019. godine održaće se 23. januara u Istanbulu, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.