Zlato za Srbiju na evropskom prvenstvu u inkluzivnom džudou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Srbiju na evropskom prvenstvu u inkluzivnom džudou

Srđan Vucelja je u kategoriji do 60 kilograma osvojio zlatnu medalju na Prvenstvu Evrope za džudiste sa intelektualnim invaliditetom (inkluzivni džudo) u Kelnu, u Nemačkoj.

Takmičar iz Bačkog Jarka je na putu do Evropskog zlata pobedio dva takmičara iz Nemačke, jednog iz Rusije i jednog iz Holandije.

Vucelju je na putu do trona Evrope vodio nacionalni trener Džudo Saveza Srbije Sajonela Krga iz Sombora.

Vucelja je prvi džudista u Srbiji sa intelektualnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << invaliditetom koji je postao majstor ove borilačke veštine (prvi dan).

Ovo je bilo drugo nezvanično Evropsko Prvenstvo u inkluzivnom džudou na kome se predstavilo 115 takmičara iz 14 zemalja.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.