Zlato za Bobanu Momčilović-Veličković na EP

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Bobanu Momčilović-Veličković na EP

Srpska reprezentativka u streljaštvu Bobana Momčilović-Veličković osvojila je zlatnu medalju pištoljem na 50. Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem u Vroclavu.
Bobana Momčilović-Veljković triumfovala je u disciplini pištolj na EP u Vroclavu.

Srpska strelkinja je finalu ubedljivo trijumfovala sa 236,4 kruga, skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četiri više od drugoplasirane Hajdi Dithelm Gerber.
Momčilović-Veličković tako je po treći put osvojila evropsku titulu, posle najsjajnijih medalja na EP 2010. i 2012. godine.
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Bobani Momčilović Veličković osvajanje zlatne medalje.
"Evropsko zlato za Srbiju od Bobane danas! To je ogroman uspeh koji zaslužuje sve čestitke, Bobana, ali i zahvalnost što si nas ponovo sve učinila ponosnim!", navodi se u čestitki ministra Udovičića.
"Iz godine u godinu dokazuješ svoj fantastičan kvalitet i donosiš medalje sa najjačih međunarodnih takmičenja. Tvoj uspeh i vrhunski rezultati su proizvod kontinuiranog predanog rada, samo nastavi tako! Čestitam i tvom stručnom štabu i Streljačkom savezu Srbije", dodaje se u čestitki.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.