Žigićeva kontra Nemanji Vidiću! Ma, kakve promene?!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 13:47

Žigićeva kontra Nemanji Vidiću! Ma, kakve promene?!

Nije neočekivano da se ne slaže sa Vidićevim apelom, ali...

Fudbalska javnost u Srbiji podeljena je kada je u pitanju podrška Nemanji Vidiću, povodom njegovog apela za korenite promene u srpskom fudbalu posle neuspeha u pokušaju da se naš nacionalni tim plasira na Evropsko prvenstvo.

I dok Vidića podržavaju Nemanja Matić, Slavoljub Muslin, Ljubinko Drulović, Zoran Tošić... sa njim se ne slažu Marko Pantelić, Goran Drulić, a sada i Nikola Žigić!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Vidićev nekadašnji saigrač, a sada član Tumbakovićevog stručnog štaba koji nije ostvario zacrtani cilj smatra da - ''promene nisu potrebne i da svi rade dobar posao''?!

''Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim maltene osam godina. Prošao sam mnogo toga…







Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove.

Zna se kako se biraju članovi rukovodstva, selektor i svi ostali. Postoje pravila i procedure koje se moraju ispoštovati, ja nemam nikakvu sumnju da su svi radili dobar posao, i da promene nisu potrebne.



-









Kontinuitet je važan faktor. Sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha. Jednostavno, mora se krenuti dalje'', objašnjava Žigić, a prenosi ''Telegraf''.

Komentarišući poraz od Škotske u finalu baraža za plasman na EP, Žigić se osvrnuo samo na jedanaesterce, kao da je zaboravio da je naš tim jedva izbegao poraz još u regularnom toku meča.

''Jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri. Ali to je tako u fudbalu. Jedanaesterci su rulet u kojima su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže'', konstatovao je on.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.