Zbog ovoga je Real spreman da plati bogatstvo za Bosanca! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga je Real spreman da plati bogatstvo za Bosanca! (video)

Fantastičan pogodak fudbalera koji je privukao pažnju "Kraljevskog kluba".

U toku je drugo poluvreme utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Grčke.

Domaćin već vodi sa 2:0 i grabi ka još jednoj pobedi, "Zmajevi" su poveli u 10. minutu golom Edina Višće, ali pravo remek delo usledilo je pet minuta kasnije.

Nakon faula sa nekih 30 metara, fudbaler Juventusa Miralem Pjanić je namestio loptu i u stilu legendarnog Žuninja Pernambukana savladao nemoćnog Vlahodimosa na ogromnu radost navijača.

Pogodak možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH razbila Grčku u prvom poluvremenu (Pogledajte golove)

Izvor: SandzakPress.net, 26.Mar.2019

Nogometna reprezentacija BiH vodi protiv Grčke nakon prvih 45 minuta rezultatom 2:0, a pogotke su postigli Višća i Pjanić. Posebno lijep je bio pogodak veznjaka Juventusa koji je s nekih 30-ak metara majstorski pogodio direktno iz slobodnog udarca. Pogledajte prvi gol : Pogledajte drugi gol : (klix.ba) Pogledajte...

Nastavak na SandzakPress.net...

Remi Bosne i Grčke, Italijani ubedljivi

Izvor: RTS, 27.Mar.2019, 00:32

Fudbaleri Bosne i Hercegovine i Grčke odigrali su u Zenici nerešeno (2:2), dok je Italija ubedljivo savladala selekciju Lihtenštajna sa 6:0, uz dva gola veterana Fabija Kvaljarele. . "Zmajevi" su odlično počeli meč i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.