Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 07:02

Za finale Vimbldona 15.000 osoba, finale EP pred 45.000 ljudi

Finale teniskog grend slema na Vimbldonu 10. i 11. jula igraće se na Centralnom terenu s maksimalnim brojem gledalaca, što će biti prvi sportski događaj pred punim stadionom otkako je Velika Britanija uvela restriktivne mere zbog pandemije kovida-19, dok će se finale Evropskog prvenstva u fudbalu igrati pred 45.000 navijača na "Vembliju".
Teniski turnir počinje 28. juna i igraće se, za početak, pred 50 odsto kapaciteta, a za finale 10. i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 11. jula (ženska i muška konkurencija) biće otvoren pun kapacitet od 14.979 sedišta, javlja "Gardijan".

Vlada Velike Britanije ima potvrđene planove za 20 probnih događaja, što sportskih, što zabavnik, ali su najveći finale Vimbldona i Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Poslednja četiri meča na Evropskom prvenstvu će se igrati na stadionu "Vembli", uključujući i finale, takođe 11. jula, kao i oba polufinala, na kojima će prisustvovati do 45.000 gledalca, što je polovina kapaciteta nacionalnog stadiona Engleske.
U 20 probnih događaja uvršten je i britanski F1 Gran pri kao i finale Čelendž kupa u ragbiju.
Ova vest je usledila posle Vladine odluke da odloži ublažavanje mera 21. juna na još četiri nedelje.
Ukidanje nošenja maski i obavezne socijalne distance je pomereno za 19. jul, dodaje ''Gardijan''.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finale Vimbldona pred punim tribinama

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021

Najstariji teniski turnir održaće se od 28. juna do 11. jula..U Velikoj Britaniji mere se ublažavaju,a Vlada te zemlje saopštila je da će na startu Vimbldona navijačima biti omogućeno da ispune 50 odsto kapaciteta tribina. Kako turnir bude odmicao, broj ljudi na tribinama će rasti, a za veliko...

Nastavak na MozzartSport.com...

Finale EP pred 45.000 navijača

Izvor: B92, 15.Jun.2021

Finale Evropskog prvenstva u fudbalu igrati pred 45.000 navijača na londonskom "Vembliju", prenosi "Gardijan"...Poslednja četiri meča na Evropskom prvenstvu će se igrati na stadionu "Vembli"...Oba polufinala, i finale 11. jula će se igrati pred 50% kapaciteta najvećeg stadiona u Velikoj Britaniji,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.