ZA SREBRNE KOŠARKAŠE PEVALE NAJVEĆE ZVEZDE Medalju sa Evropskog prvenstva slavili uz LITRE ALKOHOLA i turbo-folk (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SREBRNE KOŠARKAŠE PEVALE NAJVEĆE ZVEZDE Medalju sa Evropskog prvenstva slavili uz LITRE ALKOHOLA i turbo-folk (VIDEO)

Srebrni košarkaši došli su na prestonički splav nasmejani, a već po ulasku su počeli da se vesele i nazdravljaju šampanjcem. Pored Milene Ćeranić njihove muzičke želje ispunjavali su Aca Lukas, Ana Bekuta i Šako Polumenta.

- Košarkaši su na poznati splav "River" stigli oko pola sata posle ponoći. Nisu preterano želeli da razgovaraju da okupljenim novinarima, ali su bili jednoglasni u tome da će se sigurno lepo provesti. Među prvima je na splav stigao Milan Mačvan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa Bogdan Bogdanović, zatim i Branko Lazić, Vladimir Štimac, Bobi Marjanović, a onda i ostale njihove kolege. Smestili su se u svoje separee i žurka je mogla da počne - priča za "Blic" izvor koji se našao na licu mesta i nastavio:

- Pored pevačice Milene Ćeranić na splavu su po specijalnoj želji srebrnih "orlova" zapevali njihovi omiljeni pevači: Aca Lukas, Šako Polumenta i Ana Bekuta. Nakon što je Milena zagrejala atmosferu na splavu za naše sportiste zapevao je Aca Lukas, onda je mikrofon preuzela Bekuta, a potom je košarkaše zabavio Polumenta, koji je od gostujućih pevača stigao poslednji na splav. Sve troje pevali su svoje najveće hitove i ispunjavali muzičke želje košarkašima, koji se nisu libili da ostave pozamašan bakšiš. Najgalantniji među srebrnim momcima bio je Bogdanović, koji je poslao po flašu šampanjca za svaki sto u lokalu, a baš to piće pilo se u enormnoj količini i za stolovima košarkaša. Kada je Aca završio svoj blok, došao je kod košarkaša da ih pozdravi i da nazdravi povodom njihovog uspeha, a njemu se najviše obradovao košarkaš Branko Lazić, koji ga je toplo i srdačno zagrlio kao da se znaju čitav vek - završava izvor.

Kako dalje saznajemo, naši sportisti lumpovali su sve do jutarnjih sati, a cele noći bili su veseli, razigrani i svaki trenutak su koristili da nazdrave povodom srebrne medalje koju su osvojili.

Naše sportiste posebno je obradovao i momenat kada ih je osoblje splava na kojem su slavili drugo mesto na Evropskom prvenstvu iznenadilo specijalnom tortom na kojoj je pisalo "Ponos Srbije".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.