Vučić čestitao Staši Gejo na srebrnoj medalji

Izvor: B92, 28.Nov.2020, 22:23

Vučić čestitao Staši Gejo na srebrnoj medalji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Staši Gejo, reprezentativki u sportskom penjanju, osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu.

Ona je zauzela drugo mesto u finalu kombinacija, što joj na kraju, nažalost, nije bilo dovoljno da obezbedi vizu za Olimpijske igre.

Samo je pobedniku bilo zagarantovano mesto u Tokiju.

"Sve čestitke našoj Staši Gejo na osvojenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << srebrnoj medalji na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju. Staša je srcem osvojila ovu medalju, a Srbija će biti uz nju i u svim narednim takmičarskim izazovima. Bravo, Staša!", napisao je Vučić na Tviteru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAVO STAŠA: Vučić čestitao Gejo osvajanje evropskog srebra

Izvor: Kurir, 28.Nov.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Staši Gejo osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanu, u Moskvi.

Nastavak na Kurir...

SRBIJA ĆE BITI UZ NJU: Predsednik Vučić čestitao Staši Gejo osvajanje srebrne medalje na EP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020

Veliki uspeh srpske takmičarke...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Staši Gejo osvajanje srebrne medalje u Moskvi, na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanu...- Sve čestitke našoj Staši Gejo na osvojenoj srebrnoj medalji na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju. Staša je srcem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.