Vesti na Eurobasketu: Bogdanovo izuvanje među pet najboljih poteza dana (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na Eurobasketu: Bogdanovo "izuvanje" među pet najboljih poteza dana (VIDEO)

Drugog dana Evropskog prvenstva za košarkaše odigrano je šest utakmica u grupama C i D, a naša selekcija je izvojevala očekivanu, ali tešku pobedu protiv Letonije (92:82).

Jedan detalj sa tog meča zaslužio je da se nađe među pet najboljih u izboru FIBA. U pitanju je dribling kojim je Bogdan Bogdanović svog rivala poslao na parket, a potom u poslednjoj sekundi prve deonice postigao trojku.

Ovaj potez je završio na četvrtom mestu, a za najbolji proglašena je trojka Alekseja Šveda kojom je Rus prelomio meč protiv Turske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TOP 5 drugog dana: Šved na vrhu, tu je i Bogdan (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2017

Drugog dana Evropskog prvenstva u košarci odigrano je šest utakmica. Ovo je pet najboljih poteza...Juče se igralo u Grupama C i D, odnosno u Klužu i Istanbulu...Na scenu su stupili i srpski košarkaši, izvojevali pobedu protiv izuzetno kvalitetnog i neugodnog rivala...Više o trijumfu nad Letonijom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.