Vaterpolisti Srbije pobedili Italiju za peto mesto na EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2020, 04:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Srbije pobedili Italiju za peto mesto na EP

Vaterpolisti Srbije osvojili su peto mesto na Evropskom šampionatu u Budimpešti, pošto su danas u meču za plasman pobedili Italiju 8:7 (3:2, 1:4, 2:0, 2:1).

Izabranici Dejana Savića sjajno su otvorili meč, dobili prvu četvrtinu, ali su Italijani, aktuelni svetski šampioni, uzvratili u drugoj i na poluvreme otišli sa "plus dva".

Ipak, u nastavku je "proradila" odbrana i olimpijski šampion Srbija je pogotkom Dušana Mandića u finišu došla do pobede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U srpskom timu, čije je UNIQA zvanično osiguranje, po dva gola postigli su Filip Filipović i Milan Aleksić, a po jedan Nikola Jakšić, Miloš Ćuk, Sava Ranđelović i Mandić.

U finalu od 19 sati igraju Mađarska - Španija, a prethodno se u borbi za treće mesto sastaju Hrvatska - Crna Gora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kad šampioni igraju za peto mesto " Srbija ili Italija? VIDEO

Izvor: B92, 26.Jan.2020

Vaterpolisti Srbije mečom protiv Italije za peto mesto završavaju Evropsko prvenstvo u Budimpešti...Utakmica u "Dunav areni" na programu je od 16 sati...Duel aktuelnog olimpijskog i još danas evropskog prvaka protiv svetskog šampiona biće odigran bez velikog značaja, ali sa dozom prestiža..."Nije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.