Vaterpolisti na EP protiv Rumunije, Holandije i Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti na EP protiv Rumunije, Holandije i Rusije

Vaterpolisti Srbije na Evropskom prvenstvu sledeće godne igraće u grupi B protiv Rumunije, Holandije i Rusije, odlučeno je žrebom u Budimpešti.

Vaterpolistkinje Srbije smeštene su u A grupu sa Mađarskom, Rusijom, Grčkom i pobednicima susreta Hrvatska - Portugalija, odnosno Slovačka - Turska.

Šampionat Evrope biće održan od 12. do 26. januara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti na EP protiv Rumunije, Holandije i Rusije

Izvor: B92, 22.Okt.2019

Žrebom u Budimpešti su određene grupe za šampionat Evrope u vaterpolu, koji će se igrati 2020. godine...Vaterpolisti Srbije na Evropskom prvenstvu sledeće godine igraće u grupi B protiv Rumunije, Holandije i Rusije, odlučeno je žrebom u Budimpešti...Vaterpolistkinje Srbije smeštene su u A...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.