Izvor: RTS, 11.Apr.2021, 12:55

Vasić i Mačković osvijili bronzu u Varezeu

Srpski veslači Miloš Vasić i Martin Mačković bili su treći u finalu Evropskog prvenstva u Varezeu i osvojili bronzanu medalju u disciplini dvojac bez kormilara.
Srpski veslači Miloš Vasić i Martin Mačković osvojili su bronzanu medalju za Srbiju na Evropskom prvenstvu.

Prvo mesto pripalo je posadi Hrvatske, koju čine braća Martin i Valent Sinković, a >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << srebro su osvojili Italijani, dok je rumunska posada bila četvrta.
Naša posada je završila trku u svom do sada najboljem vremenom i sa samo dve sekunde zaostatka iza prvoplasiranog tima i došli do medalje.
Srpski dvojac bez kormilara je već pre početka ovog šampionata obezbedio učešće na Olimpijskim igrama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpskom dvojcu evropska bronza, Hrvati šampioni Evrope

Izvor: N1 televizija, 11.Apr.2021

Srpski dvojac bez kormilara koji čine Miloš Vasić i Martin Mačković osvojili su bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Varezeu. Evropsko zlato osvojili su Hrvati, čiju posadu čine braća Martin i Valent Sinković.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.