VELIKA ČAST: Srpski futsaleri otvaraju Evropsko prvenstvo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA ČAST: Srpski futsaleri otvaraju Evropsko prvenstvo (FOTO)

Naša reprezentacija igraće protiv Slovenije.

Reprezentacija Srbije utakmicom protiv Slovenije u Ljubljani 30. januara naredne godine svečano otvara Evropsko prvenstvo u futsalu, objavila je danas UEFA.

OSTOJIĆ ILI MITROVIĆ: Igrač Partizana OTKRIO sa kim se bolje SNALAZI u timu! (FOTO)

NJEGOV ZADATAK JE GOL: Boaći šmekerskim izjavama zapalio atmosferu pred Arsenal

Utakmica dve selekcije u hali Stožice na programu je od 18 sati i biće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojevrsna repriza otvaranja prošlog kontinentalnog šampionata u Beogradu, kada su Orlovi posle preokreta nadigrali Sloveniju 5:1 u Areni.

Srpski futsaleri drugi meč u A grupi igraju 1. februara protiv Italije (20.45), a dva dana kasnije Azuri se sastaju sa domaćinom.

U B grupi smešteni su Rusija, Kazahstan i Poljska, C grupu čine Portugalija, Rumunija i Ukrajina, a D grupu branilac trofeja Španija, Azerbejdžan i Francuska.

Po dve najbolje prvoplasirane selekcije iz svake grupe idu u četvrtfinale, koje se igra 5. i 6. februara, polufinale je na programu 8. februara, a finale i meč za treće mesto dva dana kasnije.

SAD ILI NIKAD: Mitroviću se IZNENADA ukazala poslednja PRILIKA u Njukaslu! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.