Kontroverzan penal, VAR i bomba  Hrvatska pred ispadanjem sa EURO!

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 17:11

Kontroverzan penal, VAR i "bomba" " Hrvatska pred ispadanjem sa EURO!

Fudbaleri Hrvatske i Češke odigrali su 1:1 (0:1) u Glazgovu u utakmici 2. kola Evropskog prvenstva.

Hrvatska je tako došla tek do prvog boda u grupi, nakon poraza od Engleske, dok su Česi praktično osigurali prolaz dalje jer im je ovo četvrti.

Odličan meč smo gledali na Hempden parku, Češka je povela iz penala preko Patrika Šika iz kontroverznog penala.

Dejan Lovren ga je laktom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udario posle kornera, raskrvario mu nos, a španski sudija Sero Del Grande odlučio da gleda VAR i pokaže na "belu tačku".

Dok je Šik bezuspešno pokušavao da zaustavi krv, zbog čega nije smeo da uzme loptu, Španac ga je pustio i pogodio je za vođstvo Čeha.

Međutim, samo 10 minuta kasnije, odnosno u drugom drugog poluvremena, odlučen je meč.

I to majstorskim golom Ivana Perišića. Krilo Intera je prihvatilo loptu na levoj strani, efektno izbacilo danas raspoloženog Vladimira Coufala i poslalo "bombu" u gol Češke.

Bio je to čist trenutak inspiracije Perišića, čoveka koji je toliko puta doneo radost "kockastima", ali sada samo do boda koji ih dovodi u nezgodnu situaciju i pred rub eliminacije.

Uskoro opširnije..

Meč sa Hempden parka pratićemo uživo u našem LAJV BLOGU.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.