UEFA kaznila Hrvatsku sa 100.000 evra!

Izvor: N1 televizija, 20.Jun.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA kaznila Hrvatsku sa 100.000 evra!

Zbog nereda navijača na utakmici Evropskog prvenstva sa Češkom, Fudbalski savez Hrvatske kažnjen je sa 100.000 evra, objavila je UEFA u ponedeljak.

Osim novčane kazne, na sastanku u Parizu je odlučeno da NHS do kraja turnira ne sme prodavati karte određenim licima, koja su okarakterisana kao "huligani".

Duel između Hrvatske i Češke, bio je prekinut pet minuta pre kraja, pošto su hrvatski navijači ubacivali baklje ne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << teren, a potom izazvali i nered na tribinama.

UEFA je takođe objavila da je pokrenut disciplinski postupak protiv Rumunije i Albanije, takođe zbog incidentnog ponašanja njihovih pristalica tokom utakmice u nedelju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

UEFA kaznila Hrvatsku

Izvor: Danas, 20.Jun.2016

UEFA je kaznila Hrvatski nogometni savez sa 100.000 evra za huliganske ispade u drugom kolu Evropskog prvenstva...Iako je bila infomacija kako se kazna odlaže za sutra, UEFA je ipak danas objavila kaznu koja je s obzirom na prognoze dosta blaga, javlja HRT...Osim novčane kazne, Disciplinska komisija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.