Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2018, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "komšiluku" Evropsko prvenstvo 2022. za rukometašice

Makedonija će, zajedno s Crnom Gorom i Slovenijom, organizovati Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2022. godine.

Kako se navodi (macedoniahandball.com.mk), zajednička kandidatura federacija tri zemlje jednoglasno je prihvaćena na Kongresu Evropske rukometne federacije (EHF) u Glazgovu.

Kandidatutru je u ime tri federacije predstavio predsjednik Rukometne federacije Makedonije Živko Mukaetov.

Žensko rukometno prvenstvo Evrope 2022. igrače se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Ljubljani, Skoplju, Celju i Podgorici.

Po jedna od četiri grupe prve faze prvenstva igrače se u dvoranama "Stožice" u Ljubljani, "Zlatorog" u Celju, "Morača" u Podgorici i "Boris Trajkovski" u Skoplju.

Ljubljana i Skoplje će organizovati i dvije grupe u glavnoj fazi takmičennja, dok će se završnica kontinetalnog prvernstva igrati u glavnom gradu Slovenije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.