Tumbaković ne vodi Crnu Goru protiv Kosova, ne igraju Ivanić i Stojković

Izvor: RTS, 07.Jun.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tumbaković ne vodi Crnu Goru protiv Kosova, ne igraju Ivanić i Stojković

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković neće predvoditi ekipu na meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv selekcije Kosova, prenose podgoričke Vijesti. Da li će Tumbaković ostati na klupi Crne Gore biće poznato posle utakmice, za kada je zakazan sastanak Odbora za hitna pitanja FSCG.
Pored Ljubiše Tumbakovića, u ekipi neće biti fudbalera Crvene zvezde Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Ekipu će sa klupe predvoditi Miodrag Džudović i Dragoje Leković, dok će se u timu naći ostali igrači iz Srbije Adam Marušić, Marko Simić i Vukan Savićević.
Kako prenosi RTCG, posle ovakve odluke Tumbaković verovatno više neće biti selektor Crne Gore.
Nezvanično, na sastanku čelnika FSCG, selektora i igrača, Tumbakoviću je ponuđeno da ne vodi ekipu protiv Kosova, u utakmicama u Podgorici i Prištini, ali je on to odbio.
Konačan rasplet trebalo bi da bude poznat večeras posle utakmice, kada će se sastati Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Crne Gore.
Utakmica između Crne Gore i Kosova na programu je večeras od 20.45 u Podgorici.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković i Srbi odbili da igraju protiv Kosova?

Izvor: B92, 07.Jun.2019

Kontroverzna situacija desila se pred početak utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine između Crne Gore i tzv. Kosova...Reprezentacije samoproklamovane države Kosovo biće gost Crnoj Gori u petak od 20.45 u 3. kolu Grupe A kvalifikacija za EURO 2020...Prema najnovijim informacijama,...

Nastavak na B92...

Tumbaković ne vodi Crnu Goru protiv Kosova, iz tima izašli Stojković i Ivanić

Izvor: Danas, 07.Jun.2019

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković neće voditi fudbalsku reprezentaciju na večerašnjoj utakmici protiv Kosova, prenose podgoričke "Vijesti". Članak Tumbaković ne vodi Crnu Goru protiv Kosova, iz tima izašli Stojković i Ivanić se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.