Tošić bez fudbala zbog huligana i tri prsta

Izvor: B92, 23.Okt.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić bez fudbala zbog huligana i 'tri prsta'

Reprezentativac Srbije Duško Tošić i dalje je žrtva šikaniranja u svom Bešiktašu, jer je sa tri podignuta prsta slavio gol protiv selekcije Albanije.

'Orlovi' i Albanci sastali su se sredinom meseca u Elbasanu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, a levi bek Srbije je prilikom proslave pogotka Aleksandra Kolarova, za konačnih 2:0, podigao tri prsta.

Pretnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na društvenim mrežama krenule su odmah po okončanju meča, a, iako se Tošić ubrzo izvinio na svom zvaničnom instagram profilu, niko nije mogao ni da pretpostavi da će klub iz Istanbula stati na stranu huligana, pre nego svog prvotimca.

Tu je bio samo početak problema jer su se uvrede i pretnje nastavile iz dana u dan. Zatim su navijači turskog kluba odlučili da dođu na trening i direktno vređaju Srbina, naočigled njegovih saigrača i strulčnog štaba, da bi ga pred meč sa Rizesporom pozvali ispred tribine i mahali zastavom Albanije.

Duško nije odreagovao na provokaciju, mirno se okrenuo i nastavio zagrevanje, a nije pravio probleme ni zbog natpisa na društvenim mrežama da će mu 'zaklati porodicu' i 'da će mu slomiti prste ako ih bude podizao kao u Elbasanu'.

Cela situacija dostigla je vrhunac kada je trener Bešiktaša Šenol Guneš odlučio da standarnog prvotimca (odigrao svih šest utakmica u nacionalnom prvenstvu) i jednog od najboljih igrača tima ostavi na klupi, dok pred duel Lige Evrope protiv Lokomotive iz Moskve nije bio ni u protokolu.

Sramota. A možda je to i blaga reč.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tošić pod torturom zbog tri prsta u Elbasanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2015

Fudbalski reprezentativac Srbije Duško Tošić proživljava torturu u svom klubu Bešiktašu nakon što je sa podignuta tri prsta proslavio gol nacionalnog tima protiv Albanije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope...Srbija je 8. oktobra u Elbasanu pobedila Albaniju sa 2:0, Tošić je posle vodećeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.