Izvor: RTS, 22.Jun.2021, 11:47

Tina Krajišnik za RTS: Vreme je da dobijemo Španiju na njihovom terenu

Košarkašica Srbije Tina Krajišnik veruje da je konačno došlo vreme da se pobedi Španija.
Košarkašice Srbije igraju sutra u četvrtfinalu Evropskog prvenstva protiv Španije, koja brani titulu na kontinentalnom šampionatu.

"Prijao nam je dan odmora, da se mentalno pripremimo za ono što nas čeka. Znamo da nas čeka teška utakmica. Spremne smo, zaista smo motivisane", rekla je Tina Krajišnik.
Utakmica sa Španijom je najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispit na turniru. 
"Pratile smo šta se događa u drugoj grupi, ali smo bile fokusirane na naš deo posla. Nismo razmišljale o kalkulacijama, mnogi su rekli finale pre finala, ali verujem da sve ima svoje razloge. Mislim da smo konačno spremne da im pružimo otpor i da ih dobijemo na njihovom terenu", rekla je Tina Krajišnik.   
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.