Tekvondisti doneli Srbiji četiri medalje na EP u Dablinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tekvondisti doneli Srbiji četiri medalje na EP u Dablinu

Srpska tekvondiskinja Nadica Božanić, osvajanjem srebrne medalje, donela je danas Srbiji četvrto odličje na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama.

Ona je do srebrne medalje došla u kategoriji do 67 kilograma.

Prethodno, zlato je osvojila Tijana Bogdanović (do 49 kg), a bronze Milica Mandić (preko 67 kg) i Budimir Krivokuća (do 80 kg).

Mandićeva je do novog odličja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došla u kategoriji preko 67 kilograma, a Krivokuća do 80 kilograma.

Srbija sada ima ukupno četiri medalje iz Dablina, nakon što je Tijana Bogdanović juče postala evropska prvakinja do 49 kilograma.

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su srpskim tekvondistima osvajanje medalja na Evropskom prvenstvu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srebro i dve bronze za srpski tekvondo u Dablinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2019, 01:07

Reprezentativka Srbije u tekvondou Nadica Božanić osvojila je danas srebrnu medalju, a Milica Mandić i Budimir Krivokuća bronzane na Evropskom prvenstvu u olimpijskim kategorijama u Dablinu...Nadica Božanić okitila se srebrom u kategoriji do 67 kilograma, Milica Mandić osvojila je bronzu u kategoriji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.