Svi testovi negativni, rukometašice spremne za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 12:41

Svi testovi negativni, rukometašice spremne za EP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije spremna je za put na Evropsko prvenstvo u Dansku, pošto su rezultati poslednjih testova pokazali su da su svi članovi srpske delegacije, reprezentativke i stručni štab, negativni na COVID -19, saopštio je danas Rukometni savez Srbije (RSS).

Kako se navodi, srpski nacionalni tim spreman je za turnir u Koldingu i u Dansku će otputovati sutra ujutru.

"Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reprezentaciju čeka još jedno testiranje posle koga će biti smeštena u ''balon'' zajedno sa ostalim selekcijama. ''Balon'' podrazumeva rigorozne epidemiološke mere koje se odnose na kretanje samo unutar hotela i striktno propisan boravak u dvorani u vreme treninga i utakmica kako bi se mogućnost pojave virusa svela na minimum", navodi RS S.

Rukometašice Srbije trebalo je juče da krenu put Danske, ali je došlo do odlaganja zbog kako je RSS saopštio, pozitivnih, ali i nepotpunih rezultata prethodnog testiranja na korona virus.

Reprezentacija Srbije prvu utakmicu na turniru igra u petak u 20.30 sati protiv selekcije Holandije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svi testovi negativni, rukometašice spremne za EP

Izvor: B92, 02.Dec.2020

Ženska rukometna reprezentacija Srbije spremna je za put na Evropsko prvenstvo u Dansku..Rezultati poslednjih testova pokazali su da su svi članovi srpske delegacije, reprezentativke i stručni štab, negativni na COVID-19, saopštio je danas Rukometni savez Srbije (RSS)...Kako se navodi, srpski nacionalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.