Stavio sam ONilu pištolj na čelo posle poraza na EP – da li se sada kaješ?

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 12:46

"Stavio sam O'Nilu pištolj na čelo posle poraza na EP – da li se sada kaješ?"

Bivši reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti ispričao je anegdotu sa Evropskog prvenstva sa selektorom Majklom O'Nilom.

On smatra da je to bila šala, ali pošto je ona bila takva da se prisloni pravi pištolj na glavu iskusnog stručnjaka, onda baš i ne deluje tako.

Bivši igrač Rendžersa, Noriča i sada Sanderlenda je u emisiji "Open Goal" ispričao šta se desilo posle utakmice sa Velsom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

U tom meču je Severna Irska ispala sa takmičenja, a prethodno je protiv Ukrajine prošla dalje, a Laferti u tom susretu nije igrao.

"Posle meča sa Velsom napravili smo oproštajnu zabavu. Sa nama su bila i trojica momaka iz obezbeđenja koji su nas uvek pratili. Da nas dvojica krenemo u prodavnicu, jedan bi uvek išao s nama. Uvek su nosili oružje, bili su to momci s kojima ne smete da se zezate. Međutim, sprijateljili smo se. I oni su počeli da piju na zabavi", pričao je Laferti.

Potom se situacija "zakuvala"...

"U jednom trenutku su rekli da idu i da će se vratiti za 10 minuta. Mislili smo da idu po još alkohola. Ali, vratili su se sa oružjem. Naočare za noćno osmatranje, puške, pištolji..."

Lafertiju je "sinula ideja".

"Selektor O'Nil je sedeo na drugoj strani sobe, ja sam uzeo pištolj i otišao kod njega. Prislonio sam mu cev na čelo i rekao u šali: 'Da li sada žališ što me nisi ubacio protiv Ukrajine?'", ispričao je Laferti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.