Šta se dešava između Mbapea i Žirua? Malo me je to pogodilo

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 18:14

Šta se dešava između Mbapea i Žirua? "Malo me je to pogodilo"

Francuska važi za prvog favorita na Evropskom prvenstvu, ali samo pod uslovom da sve zvezde tima Didijea Dešana budu složne.

U tim se vratio "problematični" Karim Benzema, ali su druga dva napadača u centru pažnje.

Navodno je pre par dana Olivije Žiru zamerio Kilijanu Mbapeu da ga na terenu nije dovoljno upošljavao, te su mediji odmah preneli da je u pitanju neka vrsta sukoba.

Mbape je pred novinarima priznao da ga to jeste pogodilo, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želeo da "pali alarm".

"Razgovarao sam sa Olivijeom Žiruom. Svi znamo šta se dogodilo. Istina je da me je to malo pogodilo, ali nećemo praviti veliku frku oko toga, jer smo tu zbog Francuske. To je najvažnije", rekao je Mbape.

Zatim je Mbape uputio blagu kritiku Žiruu što mu to nije rekao u lice, već se obratio javnosti na konferenciji

"Video sam ga u svlačionici i ništa mi nije rekao", naveo je napadač PSŽ-a.

Francuska prvenstvo otvara u utorak protiv Nemačke u Minhenu, a u okviru te grupe F istog dana igraće Mađarska i Portugalija u Budimpešti.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.