Srpski paraglajderi na Evropskom prvenstvu u Portugaliji

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski paraglajderi na Evropskom prvenstvu u Portugaliji

Naš tim ima pet takmičara u disciplini prelet, a Niš je dobio organizaciju šampionata 2020.

Nadmetanja na 15. evropskom prvenstvu u Montalegreu traju deset dana. Za evropsko zlato boriće se pojedinačno i ekipno Vladimir Bačanin iz Paraglajding kluba AIR 037 iz Kruševca, Srđan Ristanović iz Sportskog kluba Dast devil iz Beograda, Predrag Nešković iz Paraglajding kluba Pegaz iz Ivanjice, Srđan Kesić iz Aero kluba Novi Sad i Željko Ovuka iz Kluba slobodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << letenja i biciklizma Ares iz Beograda.

Vazduhoplovni savez Portugalije, koji je domaćin, ugostiće na poletištima na severu zemlje 150 takmičara – pilota paraglajdera iz  28 evropskih zemalja.

Takmičenje je zvanično počelo 16. jula, kada je održana registracija takmičara i ceremonija otvaranja. Završetak je 28. jula.

Učešće naše reprezentacije Vazduhoplovni savez Srbije je omogućio, kao i uvek, uz veliku podršku Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.