Srpski fudbaleri sledećeg meseca dočekuju Paragvaj

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski fudbaleri sledećeg meseca dočekuju Paragvaj

Srpski fudbaleri naredni meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraju 14. oktobra kada gostuju u Litvaniji. Ipak, pre toga će da odigraju prijateljsku utakmicu proitv Paragvaja.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kao i na Jutjub kanalu.
Meč je na programu 10. oktobra u Beogradu. Paragvaj je ovog leta igrao Kopa Amerike u Brazilu gde je stigao do četvrtfinala gde ga je zaustavio domaćin i to tek posle penala.
Srbija je gotovo izgubila sve šanse da se kroz ove kvalifikacije plasira na Evropsko prvenstvo koje će da se održi naredne godine. Ipak, “orlovima” ostaje šansa da to urade naredne godine pošto su osvojili prvo mesto u svojoj grupi Lige Evrope.


The post Srpski fudbaleri sledećeg meseca dočekuju Paragvaj appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Android,   Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Paragvaj sprema "orlove", ali ne u Beogradu

Izvor: RTS, 21.Sep.2019

Reprezentacija Srbije 14. oktobra gostuje Litvaniji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a četiri dana ranije će ugostiti selekciju Paragvaja. . Reprezentaciju Srbije u oktobru očekuju nove dve utakmice, a sportski direktor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.