Srpske vaterpolistkinje poražene od Nemica

Izvor: RTS, 14.Jul.2018, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske vaterpolistkinje poražene od Nemica

Vaterpolistkinje Srbije poražene su od Nemačke rezultatom 8:9 (3:1, 2:2, 2:4, 1:2) na startu Evropskog prvenstva u Barseloni. Naredni meč naše devojke igraju u nedelju protiv Rusije od 15.30 časova.
Srbija je izgubila najvažniju utakmicu na turniru posle dominatne igre u gotov 20 minuta.

Imala je nekoliko puta tri gola prenosti ali se od drugog dela treće četrvtine igra raspala i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << praktivno greškama našeg tima Nemice su došle do pobede vredne plasmana u prvih osam.
SRBIJA: Klincov, Čegar, Pantović 1, Ćorović, Josifović 2, Prica, Luka 2, Mandić, Rudić, Vuković 1, Novaković, Jakovljević 2, Petrović.
NEMAČKA:Sursajtis, Voseberg 2, Hinz, Egert, I.Dejka 1, G.Dejke 2, Vunder, Fraj 3, Stajfel, Adamski, Gelse, Krukenberg 1, Kersenbom.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTOP SRPKINJA: Naše vaterpolistkinje prokockale pobedu i izgubile od Nemačke na startu EP

Izvor: Kurir, 14.Jul.2018

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbija je izgubila najvažniju utakmicu na Evropskom prvenstvu posle dominatne igre u gotovo 20 minuta.

Nastavak na Kurir...

EP, U20 - ''Orlići'' na startu pobedili sa 47 razlike

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2018

Juniorska reprezentacija Srbije uspešno je započela Evropsko prvenstvo u nemačkom Hemnicu...U20 selekcija Srbije koju sa klupe predvodi Vlada Jovanović takmiči se u Grupi D Evropskog prvenstva, sa Italijom, Švedskom i Islandom, a u prvom kolu rivali su joj bili Islanđani...''Orlići'' su u potpunosti...

Nastavak na Sportske.net...

Vaterpolistkinje poražene od Nemačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2018

Na početku Evropskog prvenstva u vaterpolu naše dame i pored dobre igre u prve dve četvrtine poražene su od Nemačke 9:8...Muška reprezentacija stratuje u ponedeljak utakmicom sa Rumunijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.