Srpske odbojkašice pobedile i Francusku na Evropskom prvenstvu

Izvor: Beta, 26.Avg.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske odbojkašice pobedile i Francusku na Evropskom prvenstvu

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Francusku sa 3:1 (25:19, 25:13, 17:25, 25:23), u trećem kolu Grupe A na Evropskom prvenstvu.Srbija je tako ostvarila i treću pobedu na kontinentalnom šampionatu u Ankari.Srpske odbojkašice će narednu utakmicu igrati u sredu od 16.00 sa Grčkom.Potom im sledi u četvrtak od 18.30 duel sa domaćinom Turskom, kojim će se završiti prva faza šampionata.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Turska

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Treća pobeda Srbije " u slikama

Izvor: B92, 26.Avg.2019

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je ostvarila i treću pobedu na Evropskom prvenstvu...Izabranice selektora Zorana Terzića su sa 3:1 savladale ekipu Francuske...Pogledajte najbolje fotografije sa ovog meča:

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.