Izvor: RTS, 11.Apr.2021, 19:33

Srebrne medalje za Mandić i Hodabahši na EP

Srpski reprezentativci u tekvondou Milica Mandić i Mahdi Hodabahši osvojili su srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Sofiji.
Milica Mandićeva je u finalu izgubila od Rebeke Mekgovan iz Velike Britanije sa 20:14, i tako se okitila srebrnom medaljom u kategoriji do 73 kilograma.

U kategoriji do 87 kilograma, Mahdi Hodabahšiju je u finalu protivnik bio Juri Kirčenko, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a srpski tekvondista je usled teške povrede i iz poštovanja prema protivniku izašao na borilište i takmičenje završio osvajanjem srebra.
Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je  tekvondistima Milici Mandić i Mahdiju Hodabahšiju.
"Svaka čast na sjajnim borbama koje ste pokazali i još jednom velikom uspehu za srpski tekvondo! Vaši nastupi na Evropskom prvenstvu i način na koji ste predstavljali našu Srbiju motivacija su i dodatna snaga za ceo olimpijski i paraolimpijski tim", navodi se u čestitki ministra Udovičića.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srebrne medalje za srpske tekvondiste na EP u Sofiji

Izvor: B92, 11.Apr.2021

Srpski tekvondisti Milica Mandić i Mahdi Hodabahši osvojili su srebrne medalje u kategoriji do 73, odnosno, do 87 kilograma na Evropskom prvenstvu u Sofiji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.