Srbija u trećem šeširu na žrebu kvalifikacija za EP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija u trećem šeširu na žrebu kvalifikacija za EP

Fudbalska reprezentacija Srbije na žrebu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Dablinu 2. decembra biće u trećem šeširu.

U istom šeširu, što znači da sa njima srpski tim neće moći da igra, su još Slovačka, Turska, Republika Irska, Severna Irska, Škotska, Norveška, Finska, Bugarska i Izrael.

U prvom šeširu su Engleska, Holandija, Portugalija, Švajcarska, Belgija, Hrvatska, Francuska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Italija, Španija, Poljska.

U drugom su Nemačka, Island, Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Danska, Švedska, Rusija, Austrija, Vels, Češka.

U četvrtom šeširu nalaze se Mađarska, Rumunija, Grčka, Albanija, Crna Gora, Kipar, Estonija, Slovenija, Litvanija i Gruzija.

U petom su Makedonija, tzv. Kosovo, Belorusija, Luksemburg, Jermenija, Azerbejdžan, Kazahstan, Moldavija, Gibraltar i Farska Ostrva.

U poslednjem šestom Letonija, Lihtenštajn, Andora, Malta, San Marino.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BiH u drugom šeširu, Srbija u trećem na žrijebu kvalifikacija za EP

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2018

Fudbalska reprezentacija Srbije na žrijebu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Dablinu 2. decembra biće u trećem šeširu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.