Izvor: MozzartSport.com, 24.Maj.2020, 17:21

Srbija je u finalu Evropskog prvenstva u PES-u!

Orlovi će se boriti za trofej protiv Italije

Srbija je finalista Evropskog prvenstva u fudbalu! Pali su Rumuni, Orlovi će se boriti za evropski trofej.

Jeste da je u pitanju virtuelni fudbal, igra Pro Evolušn Soker (PES), ali srpski tim koji čine Marko Roksić Roksa, Stefan Slavković Kepa, Filip Panić i Ranđel Mikić je stvaran i taj kvartet plasirao se u finale.

Viđena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je velika borba protiv Rumunije, a u majstorici Roksa je golom u 89. minutu, koji je postigao Aleksandar Mitrović došao do pobede od 3:2 i mesta u finalu. Srbiji će rival u borbi za trofej biti Italija.

U prvoj utakmici Stefan Slavković Kepa je seo na klupu reprezentacije Srbije. Međutim, nije dobro krenulo, Rumunija je posle odlične akcije povela sa 1:0, da bi u drugom poluvremenu, u jeku inicijative Orlova, uspela da kazni Kepinu grešku i da povisi na 2:0. Uporno je srpski igrač držao loptu, lako dolazio do šesnaesterca rivala, ali nikako nije uspevao da probije taj bedem. Najzad u 88. minutu gol je postigao Andrija Živković za 1:2, međutim, premalo je ostalo vremena za izjednačenje, tako da su Rumuni upisali prvi bod.

Drugi meč doneo je potpuno drugu sliku. Iako je kapiten Marko Roskić primio gol u uvodnom delu utakmice, u nastavku je pregazio rivala sa 4:2. Tri pogotka postigao je Aleksandar Mitrović, jedan Aleksandar Prijović i tom briljatnom partijom Roksa je doneo Srbiji majstoricu.

Odlučujući meč je bio takođe sjajan. Sastala su se ista dvojica igrača, ali je tok utakmice bio drugačiji. Roksa je preko Prijovića doveo Srbiju do prednosti, ali je izjednačenje stiglo odmah u sledećem napadu. Potom je Mitrović pogodio za Orlove, da bi Veljković velikom greškom postigao autogol i doneo novi egal.

Bilo je nerešeno sve do tog 89. minuta, kada je Mitrović poentirao za 3:2. Rumuni su u 91. pogodili stativu. I kraj! Srbija ide u finale, velika Roksina pobeda! Orlovi će se boriti za trofej.

Snimak svih utakmica današnjeg dana možete pogledati na sledećem linku.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.