Srbija je u finalu EP: Fantastične košarkašice u neizvesnoj završnici pobedile Belgiju

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jun.2021, 00:54

Srbija je u finalu EP: Fantastične košarkašice u neizvesnoj završnici pobedile Belgiju

Košarkašice Srbije su se plasirale u finale Evropskog prvenstva pošto su pobedile Belgiju sa 74:73. Pokazale su naše lavice još jednom kako se bori za nacionalni dres. Srebro je obezbeđeno, ali izabranice Marine Maljković žele korak više i pokušaće da dođu do njega.   Odlično je Srbija počela meč i povela sa 13:2, ali Belgija je dovoljno kvalitetna i uspela je da se vrati u meč, čak i ode na odrmo sa prednošću od četiri razlike - 32:36.   Ipak, u nastavku meča se igralo koš za koš. Završnica za infarkt je odlučila pobednika. Srbija je bila bolja u ključnim momentima, iako je vrlo lako...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Može li Srbija nazad na evropski tron – šta kaže statistika?

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2021

Košarkašice Srbije plasirale su se u subotu uveče u finale Evropskog prvenstva. Pobedom nad Belgijom u neizvesnoj utakmici 74:73, Srpkinje će imati priliku da stignu do novog evropskog zlata, prvog od 2015. godine.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.