Srbija ispustila pobedu nad Crnom Gorom i nadu za polufinale EP!

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ispustila pobedu nad Crnom Gorom i nadu za polufinale EP!

Rukometašice Srbije poražene su od Crne Gore rezultatom 28:27 čime su izgubile šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Srpkinje su odigrale utakmicu u Nantu punu oscilacija, imale prednost na poluvremenu, ali su očajno odigrale drugi deo i doživele neuspeh.

Uskoro opširnije...

Utakmica u Nantu počela je veoma loše po Srbiju koja nikako nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspevala da odbrani "brzi centar" rivalki, pa je Majda Mehmedović nekoliko puta na gotovo isti način postizala pogotke i anulirala sve dobro što je urađeno u napadu.

Crnogorke su imale i tri gola prednosti, ali je sredinom prvog dela tim Ljubomira Obradovića "zategao" odbranu i počeo da igra na očekivanom nivou.

Kapiten Katarina Krpež Šlezak je, kao i do sada, pokrenula saigračice, a one izuzetnom požrtvovanošću onemogućile Crnu Goru da više od 11 minuta zatrese našu mrežu. Krpež Šlezak je postigla neverovatnih osam golova u prvih pola sata, za +3 na pauzi.

Senka na sjajan drugi deo prvog poluvremena bačena je u 20. minutu, kada je zbog nove povrede kolena naša golmanka Katarina Tomašević bila primorana da u suzama naputi teren.

Nakon ovog susreta, Srbiji je ostao okršaj sa Francuskinjama, u sredu od 21 sat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.