Srbija dobija rivale za kvalifikacije za EURO

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 15:04

Srbija dobija rivale za kvalifikacije za EURO

Žreb za kvalifikacije je ne programu u četvrtak od 9 časova u Nionu.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije će ove godine započeti kvalfikacije za plasman na Evropsko prvenstvo, koje se održava 2025. godine u Slovačkoj.

Nacionalni timovi biće podeljeni u šest šešira, dok će biti oformljeno sedam grupa sa po šest timova,a dve grupe će imati pet timova.

Reprezentacija Srbije se nalazi u trećem šeširu zajedno sa, Norveškom, Grčkom, Islandom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slovenijom, Izraelom, Finskom,. Gruzijom i Škotskom.

Kvalifikacije počinju u septembrui traju sve do oktobra sledeće godine.

Mladi fudbaleri Srbije nisu uspeli da se plasiraju na prošlo prvenstvo Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽREB ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Srbija dobija rivale na putu ka kontinentalnom šampionatu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023

Turnir se odražava u Slovačkoj...Mlada fudbalska reprezentacija Srbije (igrači do 21 godine) će uskoro započeti kvalfikacije za plasman na Evropsko prvenstvo, koje se održava 2025. godine u Slovačkoj. Žreb za kvalifikacije je ne programu u četvrtak 2.2. od devet časova u Nionu...Nacionalni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VREME JE ZA ŽREB: Orlići dobijaju protivnike u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Srbija u trećem šeširu

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Feb.2023

UEFA najavila žreb, kao i direktan prenos. Mlada reprezentacuija Srbije, pod vođstvom selektora Gorana Stevanovića, krajem marta započeće svoj novi put ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, gde se u prethodnih par pokušaja nije plasirala. Pre svega toga, u četvrtak od 9 časova biće obavljen žreb...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.