Spisak orlića za EURO: Tu su Jović, Bleki, Radonjić!

Izvor: Mondo, 01.Jun.2019, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak "orlića" za EURO: Tu su Jović, Bleki, Radonjić!

Selektor mlade reprezentacije Srbije saopštio je spisak igrača na koje će računati na predstojećem Evropskom prvenstvu. Jaki smo!

Jak spisak Srbije za Evropsko prvenstvo mladih!

Selektor "orlića" Goran Đorović objavio je ove subote popodne da će na kontinentalnom šampionatu računati na gotovo najjači mogući tim pošto su, između ostalog, pozvani i igrači sa iskustvom u "A" reprezentaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Tako su dozvolu Mladena Krstajića, kao i svojih klubova, dobili naši najbolji mladi fudbaleri Luka Jović, Andrija Živković, Nikola Milenković, Nemanja Radonjić...

Na spisku nema Marka Grujića koji je odigrao sjajnu sezonu u Herti.

| Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović saopštio je spisak od 23 igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu. #SrcemSvim#U21EURO#Orlici#Srbija#FSSpic.twitter.com/fMTmO1GFMZ

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) June 1, 2019

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.