Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 22:46

Španija ubedljivo savladala Crnu Goru i zakazala četvrtfinale sa Srbijom

Košarkašice Španije ubedljivo su savladale selekciju Crne Gore 78:51 i u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igraće protiv reprezentacije Srbije (sreda 21.00, RTS).
Protivnik reprezentaciji Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva biće domaća selekcija Španije, koja je u baražu savladala Crnu Goru 78:51.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Crnogorke su bile ravnopravan rival samo u prvih nekoliko minuta duela u Valensiji, da bi Španija već do poluvremena stigla do velikih 18 poena prednosti.
Domaća selekcija tu se nije zadržala, već je podizala prednost do kraja meča, do konačnih 78:51.
Meč između Srbije i Španije igra se u sredu od 21.00, uz direktan prenos na RTS-u.
I ostali četvrtfinalni dueli na programu su u sredu, a sastaju se Francuska - BiH (18.00), Belorusija - Švedska (18.00) i Belgija - Rusija (20.45).

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

CRNOGORKE NISU POMOGLE SRPKINJAMA: Nije mogao teži rival!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2021

Crna Gora porazom otežala put Srbiji! Španija i Crna Gora su igrali doigravanje za plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva za košarkašice. Bolje su bile reprezentativke ‘Crvene furije’ rezultatom 78:51, a taj rezultat nikako nije odgovarao Srbiji. U pobedničkom timu najbolja je bila Konde...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.