Španci objavili spisak za nastavak kvalifikacija, u Zagrebu trljaju dlanove! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci objavili spisak za nastavak kvalifikacija, u Zagrebu trljaju dlanove! (foto)

Sada je jasno, rekord će uskoro biti oboren.

Nakon predstojećeg vikenda sledi nam još jedna reprezentativna pauza, kada će se kraju privesti kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Španija je već obezbedila svoje mesto na kontinentalnoj smotri, pa za njih dueli sa Maltom i Rumunijom neće imati takmičarski značaj.

Zbog toga je selektor Robert Moreno odlučio da za predstojeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duele oproba nekoliko novih igrača, među kojima se našao i supertalentovani fudbaler zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

Momak koji je ponikao u Barsinoj "La Masiji" pruža izvrsne partuje u dresu "Modrih", ističe se i u Ligi šampiona ove sezone, pa su u hrvatskoj prestonici svesni da će uskoro inkasirati ogroman novac od njegove prodaje.

Veliki broj klubova je pokazao interesovanje za njegove usluge, vrednost španskog fudbalera na transfer tržištu se procenjuje na 30 miliona evra, a utisak je i da će Zagrepčani zaraditi značajno više, pa će izvesno i oboriti rekord kluba kada su prodaje u pitanju.

Olmova cena će dodatno porasti zbog poziva u nacionalni tim, još ako se dobro pokaže protiv Malte ili Rumunije, Dinamo će izvesno zaraditi nekoliko desetina miliona evra od njegovog odlaska.

U nastavku pogledajte ko je sve dobi poziv selektora Morena pred poslednje duele u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

📝 ¡Estos son los 23 convocados por Robert Moreno para los dos últimos partidos de la fase de clasificación para la #EURO2020! #UnidosPorUnRETO pic.twitter.com/yCyT7qPWgq

— Selección Española de Fútbol (@SeFutbol) November 8, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.