Skariolo prozvao navijače u Tbilisiju VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2022, 18:20

Skariolo prozvao navijače u Tbilisiju VIDEO

Košarkaška reprezentacija Španije ubedljivim trijumfom nad Bugarskom (114:87) otvorila je nastup u grupi A Evropskog prvenstva.

"Crvena furija" veliki je favorit u grupi koja se igra u Gruziji, u Tbilisiju, ali gde je hala bila poprilično prazna u prvom meču na šampionatu.

Bivši igrač Crvene zvezde i "naturalizovani Španac" Lorenzo Braun je posle meča izneo svoje utiske, a na zanimljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << način se nadovezao selektor Serđo Skariolo.

"Pobrinuo sam se da svi kod kuće gledaju utakmicu. Ovo mi je prvi meč na ovako velikoj pozornici i svi su bili ponosni na mene. Pobrinuo sam se da imaju prave informacije, kako bi gledali mečeve“, rekao je Braun, a potom je italijanski stručnjak dodao:

"Sigurno je više Lorenzovih rođaka pratilo utakmicu putem interneta nego što je bilo ljudi u hali", prozvao je Skariolo publiku u Tbilisiju.

Potom je pokušao da se ispravi i nastavio.

"Sigurno će sledeći meč biti drugačiji. Igraćemo sa Gruzijom. Biće zabavno, volim da igram u tim vrelim okruženjima i punim arenama. Siguran sam da to neće biti problem za Lorenza, ali pitanje je kako će mlađi igrači reagovati na takvu atmosferu. Prilično sam optimističan što se toga tiče", zaključio je Skariolo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Španci otvorili Evrobasket sa 114 poena, bivši plej Crvene zvezde “ubio” Bugare

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Sep.2022, 09:27

Počelo je takmičenje za najbolju ekipu Starog kontinenta Dugo se čekalo, ali konačno se i dočekalo – počeo je Evrobasket! Tu čast da otvore ovo prestižno takmičenje imale su repreznetacije Španije i Bugarske, gde je Crvena furija slavila poprilično ubedljivo sa 114:87, uz maestralnu predstavu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.