Silva: Tadić je jedan od najboljih na svetu

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silva: Tadić je jedan od najboljih na svetu

Portugalski fudbaler i zvezda Mančester Sitija Bernardo Silva izjavio je da veoma poštuje kapitena Ajaksa Dušana Tadića.

"Tadić je opasan igrač, bio je jedan od najboljih na svetu prošle sezone s obzirom na sve šta je uradio sa Ajaksom. Istakao se i protiv nas u prvom meču u Lisabonu, pokušaćemo da ga zaustavimo", rekao je Silva na konferenciji za novinare na stadionu "Rajko Mitić".

Silva dodaje da je Srbija veoma kvalitetan tim sa dobrim pojedincima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao što su, pored Tadića, Nemanja Matić, Aleksandar Kolarov i Filip Kostić.

"Pokušaćemo da pobedimo. Dobro ćemo se organizovati, očekijemo tešku i drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Portugalu", rekao je Silva na konferenciji u Beogradu.

Utakmica između Srbije i Portugala igra se u subotu od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić".

"Srbija je u prednosti jer igra pred domaćom publikom. Ali, ne plašimo se, poštujemo ih, kao i što oni nas poštuju", kazao je Silva, koji je dodao:

"Mi smo reprezentaticija koja je poznata po odbrani. Napredovali smo, ono što je bitno da i mladi i stariji imaju šta da ponude".

U prvom meču u Portugala rezultat na semaforu bio je 1:1, a jedini gol za Srbiju postigao je upravo Tadić s bele tačke.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.