Severna Makedonija suorganizator EP u odbojci 2023.

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 21:23

Severna Makedonija suorganizator EP u odbojci 2023.

Severna Makedonija će biti jedan od organizatora Evropskog prvenstva za muškarce 2023, saopštili su nacionalna odbojkaška federacija i vlada u Skoplju.

To je premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i čelnike Odbojkaške federacije Makdonije (OFM) lično na sastanku u vladi u Skoplju obavestio predsednik Evropske odbojkaške federacije (CEV) Alesadar Boričić.

U Severnoj Makedonijji će biti igrani mečevi grupne faze u "grupi 1" na Evropskom prvenstvu koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će istvremeno biti igrano i u Italiji, Bugarskoj i Ukrajini.

Odbojkaška federacija Makedonije je ocenila da je prihvatanje njene aplikacije za suorganozatora Evropskog prvenstva 2023. dobra vest i da će omogućiti učestvovanje nacionalnog tima na trećem kontinentalnom prvenstvu uzastopno, nakon debija 2019. godine.

Severna Makedonija će prethodnno u 2022. godini organizovati i Evropsko prvenstvo za odbojkašice

do 19 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.