Selektor Portugala besneo na sudiju, ovaj mu se izvinjavao, sporan i penal za Srbiju?

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Portugala besneo na sudiju, ovaj mu se izvinjavao, sporan i penal za Srbiju?

Selektor portugalskih fudbalera Fernando Santoš rekao je da je njegova reprezentacija u više slučajeva oštećena na današnjoj utakmici sa Srbijom.

Portugal i Srbija igrali su u Lisabonu nerešeno 1:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.





"Imam sumnje u vezi gola Srbije, mislim da je do sudara sa golmanom došlo posle šuta. Ti trenuci igre su za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nas bili veoma teški i loši. Nismo imali strpljenja", rekao je Santoš novinarima.

Santoš je raspravljao sa arbitrom Šimonom Marčinjakom, koji je u drugom poluvremenu sudio penal za Portugal, a potom poništio odluku.

"Mislim da je stvarno bio penal i pitao sam ga zašto ga nije dosudio. Nije imao šta da mi odgovori. Zahvalio sam se što me je odveo da pogledam snimak i tako je završena priča. Dva puta smo gledali snimak i molio me je za izvinjenje. Bilo je još nekoliko stvari koje nije pravilno sudio. Suđenje je bilo komplikovano tokom cele utakmice", kazao je Santoš.

Portugal sada ima dva remija, posle nerešenih rezultata sa Ukrajinom i Srbijom.

"Dva nerešena rezultata kod kuće su loša, ali smo na neki način i računali da će ovako biti. Moraćemo da pobedimo u gostima. Imamo još šest utakmica, moraćemo da se borimo. Imam poverenje u igrače, dobro rade i veruju u sebe. Želimo prvo mesto u grupi, iako smo sada u malo težoj situaciji", naveo je selektor Portugala.

Posebno je pohvalio igru Aleksandra Mitrovića, za koga je rekao da se istakao i da je zadavao probleme njegovom timu zadržavanjem lopte.

Istakao je da veruje u plasman na Evropsko prvenstvo.

"Igrali smo dobro, nismo pobedili jer prosto nismo imali sreće. Ne želim da pomišljam da gubim bilo kakvo poverenje u igrače", rekao je Santoš.

Kada je reč o Kristijanu Ronaldu, koji je izašao zbog povrede, Santoš je naveo da još ne zna kakvo je njegovo stanje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.