Šarić se oglasio posle debakla: Teško mi je da pričam o tome

Izvor: B92, 21.Sep.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić se oglasio posle debakla: Teško mi je da pričam o tome

Dario Šarić prvi put se oglasio posle debakla na Evropskom prvenstvu kada je Hrvatska eliminisana u osmini finala od Rusije.

Šarić je pričao za "Eurohoops" nakon što je odigrao oproštajnu utakmicu Dušana Dude Ivkovića u Pireju.

"Teško je pričati o tome. Izgubili smo od boljeg tima. Nismo pokazali karakter. Znam da su ljudi pričali o mojim partijama, neki su bili pozitvni, dok su neki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili negativni. Ostavljam to sve iza sebe. Znam da sam bolji igrač nego što sam pokazao u tom meču", rekao je za "Eurohoops" Dario Šarić.

Igrač Filadelfije na tom meču je imao 13 poena, ali je očajno šutirao iz igre samo 3 od 15. Takođe, dok je on bio na terenu Hrvatska je bila 24 poena u minusu.

Šarić je pričao i o Dušanu Ivkoviću za kojeg je rekao da mu je pomogao mnogo u karijeri.

"Za mene Dušan Ivković znači mnogo. Pomogao mi je dosta u karijeri. Pokazao mi je šta je u stvari muška košarka. On mi je košarkaški otac. Prošle sezone sam u igru dodao neke stvari koje me je on naučio", rekao je Dario.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šarić se konačno oglasio nakon debakla Hrvatske

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2017

Dario Šarić prvi put se oglasio posle debakla na Evropskom prvenstvu kada je Hrvatska eliminisana u osmini finala od Rusije...Šarić je pričao za "Eurohoops" nakon što je odigrao oproštajnu utakmicu Dušana Dude Ivkovića u Pireju..."Teško je pričati o tome. Izgubili smo od boljeg tima. Nismo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.