STARTUJU ELIMINACONE BORBE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Danci kreću u LOV na Zmajeve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 07:29

STARTUJU ELIMINACONE BORBE NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Danci kreću u LOV na Zmajeve!

Meč počinje u 18 časova.

Prilike za popravni više nema. Posle završetka grupne faze, takmičenje u osmini finala Evropskog prvenstva otvaraju Danska i Vels (18).

Danci su tek u poslednjem kolu osvojili prve bodove i prošli u osminu finala EP, ali zasluženo jer su ostavili dobar utisak. Vels je, s druge strane, iznenađenje, pa je danas (18.00) u podređenom položaju: kvota da Dansku je 1,92, na iks 3,35, a na Vels 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Vels - Danska.

Uprkos velikom pehu i odsustvu najboljeg fudbalera Kristijana Eriksena, Danci su smogli snage da u poslednjem kolu pregaze Rusiju i plasiraju se među 16 selekcija na Šampionatu Starog kontinenta.

Nasuprot Skandinavcima, Vels je to učinio mnogo ranije, pa ni poraz u poslednjem meču sa Italijanima nije omeo Zmajeve da naprave veliko iznenađenje ulaskom u osminu finala.

Sada ih čeka mnogo teži posao, jer su Danci po pojedincima u igračkom kadru, ali i kvotama daleko veći favoriti u odnosu na Velšane.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.