SENZACIJA Finska je jako blizu plasmana na Evropsko prvenstvo!

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA Finska je jako blizu plasmana na Evropsko prvenstvo!

Fudbalska reprezentacija Finske je blizu senzacionalnog plasmana na Evropsko prvenstvo. Oporavili su se Finci od ubedljivog poraza od Bosne i Hercegovine, pa su u utorak u Turkuu slavili u 7. kolu kvalifikacija. Pred svojim navijačima su bili bolji od Jermenije sa 3:0 (1:0).
Od 3:30 igraju Peru – Urugvaj, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65.
Već u 13. minutu je vezista Augzburga >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Fredrik Jensen doneo domaćem timu prednost od 1:0. Posle toga je Fincima bilo mnogo lakše, pošto su mogli da se povuku i da čekaju priliku za kontranapad.
Jermenima je pobeda bila neophodna da bi ostali u igri za drugo mesto na tabeli, pa su bili sve ofanzivniji kako je vreme prolazilo. To je stvaralo prostor za Fince, a u drugom poluvremenu je Timu Puki dva puta pobegao odbrani i prelomio meč.
Najpre je savladao Hajrapetjana u 61, a potom i 88. minutu. Finska sada ima pet bodova prednosti i meč više u odnosu na Bosnu i Hercegovinu. U sledećem kolu joj u goste dolazi nejaki Lihtenštajn. Evropski šampionat je blizu… Po prvi put u istoriji fudbala u Finskoj.



The post SENZACIJA Finska je jako blizu plasmana na Evropsko prvenstvo! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija slomila Lihtenštajn posle 108 sekundi (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Nije dugo Lihtenštajn uspeo da odoleva protiv Italije, u 8. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Samo 108 sekundi je domaći tim u Vaduzu “držao” 0:0.. Od 3:30 igraju Peru – Urugvaj, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65.. U tom drugom minutu je Federiko Bernadeski odlično...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.