SASTANAK NA STAROM MESTU: Doček šampionki Evrope sutra od 20 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 00:21

SASTANAK NA STAROM MESTU: Doček šampionki Evrope sutra od 20 časova

Tradicija će se ispoštovati ispred Skupštine grada Beograda.

Tradicija mora da se poštuje, a šampionke Evrope će biti dočekane onako kako su i zaslužile, pa će ženska košarkaška reprezentacija Srbije sutra od 20 časova biti dočekana ispred Skupštine grada Beograda.

Kao što su navijači navikli u poslednje dve decenije kada se proslavljaju sportski uspesi, izabranice Marine Maljković pojaviće se na balkonu, a svi koji dođu moći će da im se zahvale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za veliki uspeh.

Reprezentacija Srbije odlično je odigrala Evropsko prvenstvo i potpuno zasluženo u reprizi finala iz 2015. uspela da još jednom savlada Francusku i okiti se zlatnom medaljom.

BONUS GALERIJU

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras doček zlatnih košarkašica ispred Skupštine Beograda

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2021

BEOGRAD - Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, koja je osvojila evropsku titulu, biće svečano dočekana večeras ispred Skupštine grada Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.