Izvor: Radio 021, 05.Dec.2020, 23:36

Rukometašice Srbije preokretom do pobede nad Holandijom

Rukometašice Srbije savladale su Holandiju sa 29:25 u meču prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu koje se održava u Danskoj.

Ovaj trijumf ostaće u senci povrede Andree Lekić koja je na nosilima izneta sa parketa.

Izbranice Ljubomira Obradovića su pokazale sjajnu igru u drugom poluvremenu u kome su pregazile rivala i pokazale da će svima biti nezgodan takmac na ovom turniru. Drugi deo meča je Srbija dobila sa deset razilke - 20:10.

Iako nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << blistale u prvom poluvremenu naše devojke nisu pomišljale na predaju. Nije ih poremetila ni Andreina povreda, pa su uspele da dođu do prvog trijumfa na Evropskom prvenstvu.

Najefikasnija u našoj selekcije bila je Katarina Krpež-Šlezak sa 11 golova, Anđela Janjušević je dodala četiri. Kod Holanđanki najbolja je bila Danik Snelder sa pet pogodaka, pratila ju je Laura Van den Hejden sa četiri.

Srbija sutra od 16 sati igra meč druge runde protiv Mađarkse. U ovoj grupi nalazi se još i selekcija Hrvatske.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Legendarni Maradona dobio mural u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 06.Dec.2020, 13:48

Fudbalska legenda Dijego Armando Maradona, koji je nedavno preminuo u 60. godini, dobio je mural u Novom Sadu...Autor murala je novosadski strit-art umetnik Uroš Štrboja...Mural je oslikan na zidu u jednom od pasaža koji povezuju Dunavsku ulicu i Trg republike...Tu je i natpis "La Vida es una Tombola"....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.