Ronaldu treba bar još 16 golova u dresu Portugala, ko je ispred njega? (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldu treba bar još 16 golova u dresu Portugala, ko je ispred njega? (foto)

Večeras mu se za korak približio.

Reprezentacija Portugala uspešno korača ka Evropskom prvenstvu, a uporedo s tim, Kristijano Ronaldo pokušava da svoju ionako impresivnu statistiku učini još impresivnijom.

Portugal je večeras u Lisabonu savladao selekciju Luksemburga sa 3:0, Ronaldo je jednom zatresao mrežu gostiju i tako stigao do brojke od 699 pogodaka u karijeri.

Naravno, njegov prvi sledeći individualni cilj je postizanje 700. pogotka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaće priliku već za tri dana u Ukrajini da to učini, a kada su u pitanju golovi za reprezentaciju, Ronaldo je i dalje na svetskoj večnoj listi na drugom mestu.

Prvi je još uvek ubedljivo Iranac Ali Daei sa čak 109 golova za reprezentaciju Irana, Ronaldo je drugi sa 94 pogotka, a treći je Ferenc Puškaš sa 84 pogotka.

Dakle, Ronaldo ima šansu da obori još jedan rekord, ali za to mu treba još najmanje 16 golova u dresu Portugala.

-

👀 Most international goals all-time, men's football:

109 - Ali Daei 🇮🇷

94 - @Cristiano 🇵🇹 (⚽️ goal today)

84 - Ferenc Puskás 🇭🇺 pic.twitter.com/QZbt344I5T

— FIFA.com (@FIFAcom) October 11, 2019
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOL KAO OPSESIJA: Kristijano Ronaldo želi da obori sve moguće rekorde!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2019, 12:19

Reprezentacija Portugala uspešno korača ka Evropskom prvenstvu, a uporedo s tim, Kristijano Ronaldo pokušava da svoju ionaku fantastičnu statistiku učini još impresivnijom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.