Rekord sezone za Španovićevu na Srbija openu

Izvor: RTS, 20.Feb.2019, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord sezone za Španovićevu na "Srbija openu"

Ivana Španović pobedila na mitingu "Srbija open", skokom od 6,92 metara.
U poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u Glazgovu, srpska rekorderka je pobedila odličnim skokom u trećoj seriji.

Španovićeva je u prve dve prestupila, da bi odličnim skokom u trećoj izbila na prvo mesto.
U četvrtoj seriji je skočila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 6,90, u pretposlednjoj 6,84, a u poslednjoj 6,90.
"Nastupala sam u Beogradu, pred domaćom publikom... Zadovoljna sam zvaničnim rezultatima i skokovima koji su bili prestup. Srećna sam što sam zdrava i što imam priliku da radim ono što umem i ono što najviše volim", rekla je Španovićeva.
Ona će za desetak dana na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu pokušati da odbrani titulu šampiona, osvojenu pre dve godine u Beogradu.
"Na nivou sam na kom želim da budem i želim treću uzastopnu pobedu na EP", zaključila je Španovićeva.
Četvrti međunarodni atletski miting, "Srbija open indor miting", održan je u Atletskoj dvorani na Banjici, a okupio je više od 150 takmičara iz 14 zemalja. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekord sezone za Španovićevu na "Srbija openu"

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović pobijedila je u skoku u dalj na 4. "Serbian openu" u Beogradu i napravila pravu uvertiru u pohodu na odbranu zlata na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ŠPANOVIČEVA OBORILA REKORD SEZONE IZ BIRMINGEMA: Srpska atletičarka skočila 6,92 u Beogradu i imala poruku za navijače (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 20.Feb.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović oborila je rekord sezone ostvarena na Mitingu u Birmingemu pošto je na Serbijan openu stigla do skoka od 6,92 metara i tako završila kao prvoplarisana

Nastavak na Kurir...

Ivana spremna za treće evropsko zlato u nizu

Izvor: Mondo, 21.Feb.2019, 10:11

Najbolja srpska atletičarka na mitingu Srbija Open zabeležila najbolji skok sezone (6,92), što je sjajna uvertira za Evropsko dvoransko prvenstvo u Glazgovu, na kojem brani titulu..Ivana Španović trijumfovala je na atletskom mitingu Srbija Open u skoku dalj...Najbolja srpska atletičarka pobedila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.